Forside » Førstehjælpskurser » Brandkursus og førstehjælp

Brandkursus og førstehjælp (kombikursus)

Kombikursus med brandslukning og førstehjælp

Ved bestilling af kombikursus, hvor der afholdes både brandkursus og førstehjælp på samme kursushold, tilbyder vi en samlet pris med rabat. Du prøver at slukke ild, og du lærer og oplever, hvorfor det ikke er ligegyldigt, hvordan du angriber flammerne. På vores brandkursus anvender vi miljørigtig brandsimuleringsanlæg, som virker ved hjælp af gas. Det er sikkert for omgivelserne og afgiver kun en meget lidt røg. Vores instruktører er på kurset er sygeplejersker og brandmænd.

Brandkursus (uden førstehjælp)

 • Kursus i elementær brandbekæmpelse
 • Samlet kursustid på 2-3 timer
 • Indtil 16 deltagere (flere kan aftales)
 • Kendskab til alarmering og generel brandbekæmpelse
 • Kendskab til vigtigheden af frie passager/flugtveje/nødudgange
 • Kendskab til elementær brandbekæmpelse, brandteori og brandslukningsudstyr
 • Brandkursus med praktiske øvelser i elementær brandbekæmpelse, herunder slukning af brand med:
  – Brandtæppe
  – Vandslukker
  – Pulverslukker og/eller CO2-slukker
 • Pris: Kr. 5.900 pr. kursushold. Priser er excl. moms.

Brandkursus + 4 timers kursus i førstehjælp


Brandkursus + 6 timers kursus i førstehjælp


Brandkursus + 12 timers kursus i førstehjælp

Brandkursus
Vi anvender miljørigtig brandsimulation

Krav til udendørs øvelsesområde ved brandkurser

Et brandkursus forudsætter et udendørs areal til de praktiske øvelser, hvor vi kan anvende åben ild. Det kan fx være et afgrænset område på en parkeringsplads, et grønt areal el.lign. Vi medbringer en bil med trailer, som skal kunne placeres på det areal, hvor de praktiske øvelser skal foregå. En passende størrelse på arealet er derfor, hvad der svarer til et område på størrelse med en personbil og en trailer. Vi anvender miljørigtige brandsimuleringsanlæg, som er sikkert for omgivelserne og kun afgiver en begrænset mængde røg.

Kurset kan afholdes på vores adresse i Roskilde, eller vores instruktører kan møde med det nødvendige udstyr på en valgfri adresse hos jer.

Bestil kursus eller få mere information:

  Dit navn *

  Evt. firmanavn

  Din e-mail *

  Spørgsmål eller kommentarer *

  Når du trykker “Send”, modtager vi din uforpligtende henvendelse. Derefter sender vi dig et tilbud og/eller svarer på dine spørgsmål, som du kan læse igennem, inden du beslutter dig endeligt for at bestille. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt og senest næstkommende hverdag.

  Vi har i 2019 sammenlagt vores kurser i elementær brandbekæmpelse med brandkurser.dk, som nu er en del af LÆR FØRSTEHJÆLP’s samlede virksomhed. Alle vores kurser, herunder brandkursus, kan ses på kursusoversigten.