Foredrag om førstehjælp​

Foredrag eller arrangementer hvor temaet er førstehjælp

Kursusoversigt

De har også valgt os:

LÆR FØRSTEHJÆLP holder foredrag, hvor temaet er førstehjælp. Foredragsholderne er typisk en af vores sygeplejersker. Vi sammensætter et spændende og levende foredrag med indhold efter jeres ønsker. Temaet kunne fx være:

 • Førstehjælp til børn
 • Babyførstehjælp
 • Sikkerhed på arbejdspladsen
 • Hverdagens skader i daginstitutionen eller foreningen
 • Eller noget helt andet…

Pris: Fra kr. 1.500,- (excl. moms)

 • I vælger temaet og indhold, eller vi kommer med forslag til emner.
 • Der er altid plads til spørgsmål fra tilhørerne.
 • Foredraget varer typisk 1-2 timer (evt. inkl. en lille pause).
 • Foredraget kan afholdes på vores adresse i Roskilde, eller vi kan komme til jer på en valgfri adresse.

Eksempler på foredrag, vi har afholdt:

FOLKESKOLE I KØBENHAVN

Indskolingsforældre var samlet i fællessalen på en københavnsk folkeskole. Temaet var ‘førstehjælp til børn’, og vi gennemgik de ulykker og småskader, man kan komme ud for i hverdagen. Der blev talt om ulykker, førstehjælp og forebyggelse. Foredraget blev flittigt suppleret med spørgsmål fra de mange tilhørere. Foredraget blev afholdt af en instruktør med baggrund som sygeplejerske.

PRODUKTIONSVIRKSOMHED I ÅRHUS

Deltagerne var 50 medarbejdere i en virksomhed, der har indkøbt nye hjertestartere. Personalet ønskede en demonstration af, hvordan man anvender en hjertestarter uden i øvrigt at have været på et førstehjælpskursus. Fremvisningen blev suppleret med et foredrag om symptomer og førstehjælp ved akut opståede sygdomme, herunder blodprop i hjertet. Foredraget blev afholdt af en instruktør med baggrund som paramediciner.

DAGINSTITUTION I ALBERTSLUND

Medarbejderne i en integreret daginstitution havde valgt et benytte et fyraftensarrangement til at høre om de ulykker og småskader, man typisk oplever hos børn. Der blev snakket og fortalt om førstehjælp til børn med udgangspunkt i institutionens egne erfaringer fra hverdagen. Foredraget blev afholdt af en instruktør med baggrund som sundhedsplejerske (sygeplejerske).

Buler i panden vokser ikke indad

MØDREGRUPPE I RINGSTED

En gruppe på 15 mødre (og et par fædre) havde ønsket et foredrag om førstehjælp til børn – med ekstra fokus på spædbørn/nyfødte. Vi gennemgik en masse om ulykker og sygdomme. Alle fik muligheden for at øve hjertemassage og kunstigt åndedræt på vores specielle baby-træningsdukker. Foredraget blev afholdt af to instruktører med baggrund som hhv. paramediciner og jordemoder.

SYGEPLEJESTUDERENDE I ODENSE

Et hold studerende på sygeplejerskeuddannelsen på Fyn havde valgt at bruge en eftermiddag på at høre om basal hjertestopbehandling og genoplivning. Der var specielt fokus på, hvordan man som sundhedsprofessionel også skal kunne håndtere førstehjælp på gaden på lige fod med almindelige mennesker. Vi kom også omkring A-HLR (avanceret genoplivning) med udgangspunkt i guidelines fra ERC og Dansk Råd for Genoplivning. Foredraget blev afholdt af en instruktør med baggrund som akutsygeplejerske.

 

Kontakt os her - bestil kursus eller få mere information:

  Dit navn *

  Evt. firmanavn

  Din e-mail *

  Dit telefonnummer (hvis du vil ringes op)

  Din besked *

  Når du trykker “Send besked”, modtager vi din uforpligtende henvendelse. Derefter sender vi dig et tilbud og/eller svarer på dine spørgsmål, som du kan læse igennem, inden du beslutter dig endeligt for at bestille. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt og senest næstkommende hverdag.

  Se mere om godkendte førstehjælpsuddannelser i Danmark på Dansk Førstehjælpsråds hjemmeside: http://førstehjælpsråd.dk/foerstehjaelpsuddannelser/. Alle vores kurser kan ses her på kursusoversigten.