Foredrag om førstehjælp

foredrag-om-foerstehjaelpLÆR FØRSTEHJÆLP holder foredrag, hvor temaet er førstehjælp. Foredragsholderne er sygeplejersker, og temaet kunne være førstehjælp til børn, sikkerhed på arbejdspladsen, hverdagens skader i daginstitutionen eller foreningen osv. Vi sammensætter et spændende foredrag med indhold efter jeres ønsker.

– I vælger temaet og indhold, eller vi kommer med et forslag til emner.
– Der er altid plads til spørgsmål fra tilhørerne.
– Foredraget varer typisk 1-2 timer (evt. inkl. en lille pause).
– Pris: Fra kr. 3.500 (excl. moms).

Bestil et foredrag nederst på siden…Bestilling af foredrag


Eksempler på foredrag, vi har holdt:Foredrag om førstehjælp

SKOLE I KØBENHAVN
Ca. 200 forældre var samlet i fællessalen på en københavns folkeskole, hvor temaet var ‘førstehjælp til børn’, og vi gennemgik de ulykker og småskader, man kan komme ud for i hverdagen. Der blev talt om ulykker, førstehjælp og forebyggelse, og foredraget blev flittigt suppleret med spørgsmål fra de mange tilhørere.

VIRKSOMHED I ÅRHUS
Deltagerne var 50 medarbejdere på en produktionsvirksomhed, der har indkøbt hjertestartere og ønskede en demonstration af, hvordan man bruger en hjertestarter uden i øvrigt at have været på et førstehjælpskursus. Fremvisningen blev suppleret med et foredrag om symptomer og førstehjælp ved akut opståede sygdomme, herunder blodprop i hjertet.

DAGINSTITUTION I ALBERTSLUND
Medarbejderne havde valgt et benytte et fyraftensarrangement til at høre om de ulykker og småskader, man typisk oplever hos børn. Der blev snakket og fortalt om førstehjælp til børn med udgangspunkt i institutionens egne erfaringer fra hverdagen.

MØDREGRUPPE I RINGSTED
En gruppe på 15 mødre (og et par fædre, der havde sneget sig med!) havde ønsket et foredrag om førstehjælp til børn – med ekstra fokus på spædbørn/nyfødte. Vi gennemgik en masse om ulykker og sygdomme, og alle fik muligheden for at øve hjertemassage og kunstigt åndedræt på specielle baby-træningsdukker.

SYGEPLEJESTUDERENDE I ODENSE
Et hold studerende på sygeplejerskeuddannelsen på Fyn havde valgt at bruge en eftermiddag på at høre om basal hjertestopbehandling og genoplivning. Der var specielt fokus på, hvordan man som sundhedsprofessionel også skal kunne håndtere førstehjælp på gaden på lige fod med almindelige mennesker.


Forespørgsel eller bestilling af foredrag

Her kan du uforpligtende bestille et foredrag eller rekvirere mere information. Når du trykker “Send”, modtager vi din uforpligtende henvendelse. Derefter sender vi dig et tilbud og/eller svarer på dine spørgsmål, som du kan læse igennem, inden du beslutter dig endeligt for at bestille.

Dit navn *

Evt. firmanavn

Din e-mail *

Hvilke temaer skal foredraget omhandle *

Yderligere spørgsmål eller kommentarer:

Skriv disse tegn i feltet nedenfor:
captcha

Når du trykker “Send”, modtager vi din uforpligtende henvendelse. Derefter sender vi dig et tilbud og/eller svarer på dine spørgsmål, som du kan læse igennem, inden du beslutter dig endeligt for at bestille.