Elementær brandbekæmpelse

Kan du slukke en brand. Lær elementær brandbekæmpelse.På et brandbekæmpelseskursus lærer du, hvordan man forebygger og bekæmper en brand med simple slukningsmidler. Du prøver at slukke ild, og du lærer og oplever, hvorfor det ikke er ligegyldigt, hvordan du angriber flammerne. Vi anvender miljørigtig brandsimuleringsanlæg, som virker ved hjælp af gas.

KURSUSINDHOLD:

  • Kendskab til alarmering
  • Kendskab til vigtigheden af frie passager/flugtveje/nødudgange
  • Kendskab til elementær brandteori og brandslukningsudstyr
  • Praktisk slukning af brand med:
    – Brandtæppe
    – Vand
    – Pulverslukker og/eller CO2-slukker

Kr. 5.900,- pr. kursushold *

* Prisen er excl. moms.
– Indtil 16 deltagere pr. hold (flere kan aftales)
– Kursusbevis til deltagerne
– I bestemmer kursustid og -sted.

Instruktøren kontakter jer pr. mail eller telefon i løbet af ugen op til kursets afholdelse. Vi bekræfter her, at vi ikke har glemt jer, og vi sikrer os, at vi har den korrekte adresse mv. På kursusdagen møder instruktøren ca. ½ time før kursustart og klargør undervisningen. Kurset indledes med en kort introduktion, hvor programmet og praktiske informationer gennemgås. Herefter begynder selve kurset, som vil være en afveksling mellem praktiske øvelser og teori. Under hele kurset er der plads til spørgsmål fra deltagerne. Efter kurset modtager alle deltagere et kursusbevis.

Bestil kursus eller rekvirer mere information:

Dit navn *

Evt. firmanavn

Din e-mail *

Hvilke kurser ønsker du at bestille eller høre mere om *

Yderligere spørgsmål eller kommentarer:

Skriv disse tegn i feltet nedenfor:
captcha

Når du trykker “Send”, modtager vi din uforpligtende henvendelse. Derefter sender vi dig et tilbud og/eller svarer på dine spørgsmål, som du kan læse igennem, inden du beslutter dig endeligt for at bestille.