Forside » Køb verdens mest solgte hjertestarter

Køb verdens mest solgte hjertestarter

Normal listepris kr. 9.990,-. Priser er excl. moms
Gælder ved samtidig køb af et af førstehjælpskursus.

Philips HS1 hjertestarter

Kr. 6.995,-


Når du køber et førstehjælpskursus hos os, tilbyder vi dig samtidig en HeartStart HS1 hjertestarter (AED) til kr. 6.995,- (normal listepris er kr. 9.990,-). Køb verdens mest solgte hjertestarter. Hjertestarteren produceres af Philips, og modellen HS1 leveres klar til brug med elektroder, batteri og opbevaringstaske. Priser er excl. moms.

Det er standard på alle vores førstehjælpskurser, at deltagerne lærer at anvende en hjertestarter.

Philips HS1 har en klar og naturlig dansk stemme, som vejleder førstehjælperen med detaljerede instruktioner direkte under brugen, herunder også unik vejledning i hjerte-lunge-redning. For at få ekstra hjælp under hjertemassagen (HLR) trykkes på den blinkende blå knap. Herved får brugeren direkte hjælp til at opnå fuld kontrol over situationen og forløbet.

Klar til brug

Philips Heartstart HS1 tester automatisk sig selv dagligt, ugentligt og månedligt og underretter dig, hvis den finder et problem. Disse test overvåges mange af defibrillatorens hovedfunktioner, inklusive batterikapacitet, beredskab af kassette med elektroder. Endvidere køres en selvtest hver gang en kassette med elektroder sættes i. Du bliver advaret, hvis der bliver fundet et problem. Hjertestarterens grønne lampe fortæller, om den er klar til brug,. Hvis det ikke er tilfældet blinker i-knappen for at gøre dig opmærksom på et problem.

Unikke egenskaber

Philips Hearstart HS-1 er er verdens mest solgte hjertestarter. Den er så sikker i brug, at også børn kan stødes. Når kassetten med SMART elektroder til små børn er sat i, reduceres defibrilleringsenergien fra en voksendosis på 150 joule til 50 joule, og der gives HLR anvisninger, som er optimale for børn.

Philips HeartStart HS1 - Køb verdens mest solgte hjertestarter
  1. Håndtag til at åbne elektroderne
  2. Statusindikator
  3. Tænd/sluk knap
  4. Informationsknap
  5. Advarselslampe
  6. Stødknap
  7. Højttaler
  8. Bipper
  9. Elektrodekassette

Hvad er en hjertestarter?

Hjertestarteren kaldes også en ‘AED’ (Automatisk Ekstern Defibrillator), og den er nem at anvende. Det er slet ikke som på film, hvor man ser to elektriske “strygejern”, der gnides mod hinanden, og en patient, der hopper højt op i luften.

I virkelighedens verden er hjertestarteren meget simpel at anvende. Du bliver guidet af en stemme, der på dansk fortæller dig, at du skal sætte to klistermærker på patientens brystkasse. Herefter undersøger hjertestarteren selv, om patienten har hjertestop. Og hvis hjertestarteren finder det nødvendigt, kan man ved tryk på en knap give et elektrisk stød for at sætte det stoppede hjerte i gang. Og man kan ikke lave fejl! Hvis patienten ikke har hjertestop, vil hjertestarteren ikke kunne afgive et elektrisk stød.

Alle kan anvende en hjertestarter – også uden forkundskaber. Derfor har vi hjertestarteren med i undervisningen på alle vores førstehjælpskurser. Det anbefales i øvrigt, at man registrerer sin hjertestarter på hjertestarter.dk, så alle i nærområdet ved, hvor man kan låne en hjertestarter, hvis ulykken sker. Alarmcentralen kigger også med på hjertstarter.dk, og man kan derfor hurtigt fortælle førstehjælperne, om der en hjertestarter i nærheden, som kan anvendes, indtil ambulancen kommer.