Køb en hjertestarter sammmen med jeres førstehjælpskursus

Når I køber et førstehjælpskursus hos os, tilbyder vi samtidig en hjertestarter (AED) med stor rabat. Vi forhandler en lange række af de mest anerkendte og solgte hjerterstartere, som alle er godkendte til det danske marked. Det er standard på alle vores førstehjælpskurser, at deltagerne lærer at anvende en hjertestarter.

 • Mindray Beneheart C1A hjertestarter
  Mindray Beneheart C1A hjertestarter Kr. 7.795,-

  Prisen er excl. moms og forudsætter samtidig køb af et førstehjælpskursus. Vejl. udsalgspris uden køb af førstehjælpskursus er kr. 9.596,- (excl. moms)
  - 10 års garanti
  - Børnefunktion
  - Sprogknap (skift mellem dansk og engelsk tale)

 • DefiSign Life hjertestarter
  DefiSign Life hjertestarter Kr. 6.995,-

  Prisen er excl. moms og forudsætter samtidig køb af et førstehjælpskursus. Vejl. udsalgspris uden køb af førstehjælpskursus er kr. 7.999,- (excl. moms)
  - 10 års garanti
  - Børnefunktion
  - Sprog funktion, kan skifte mellem 3 sprog (fx dansk og andre 2 valgfri sprog)

 • Zoll AED Plus hjertestarter
  Zoll AED Plus hjertestarter Kr. 10.495,-

  Prisen er excl. moms og forudsætter samtidig køb af et førstehjælpskursus. Vejl. udsalgspris uden køb af førstehjælpskursus er kr. 11.490,- (excl. moms)
  - 10 års garanti
  - Dansk tale

 • Philips HS1 hjertestarter
  Philips HS1 hjertestarter Kr. 6.995,-

  Prisen er excl. moms og forudsætter samtidig køb af et førstehjælpskursus. Vejl. udsalgspris uden køb af førstehjælpskursus er kr. 7.299,- (excl. moms)
  - 10 års garanti
  - Dansk tale (kan bestilles med andre sprog)
  - Verdens mest solgte hjertestarter

Hvad er en hjertestarter?

Hjertestarteren kaldes også en ‘AED’ (Automatisk Ekstern Defibrillator), og den er nem at anvende. Det er slet ikke som på film, hvor man ser to elektriske “strygejern”, der gnides mod hinanden, og en patient, der hopper højt op i luften.

I virkelighedens verden er hjertestarteren meget simpel at anvende. Du bliver guidet af en stemme, der på dansk fortæller dig, at du skal sætte to klistermærker på patientens brystkasse. Herefter undersøger hjertestarteren selv, om patienten har hjertestop. Og hvis hjertestarteren finder det nødvendigt, kan man ved tryk på en knap give et elektrisk stød for at sætte det stoppede hjerte i gang. Og man kan ikke lave fejl! Hvis patienten ikke har hjertestop, vil hjertestarteren ikke kunne afgive et elektrisk stød.

Alle kan anvende en hjertestarter – også uden forkundskaber. Derfor har vi hjertestarteren med i undervisningen på alle vores førstehjælpskurser. Det anbefales i øvrigt, at man registrerer sin hjertestarter på hjertestarter.dk, så alle i nærområdet ved, hvor man kan låne en hjertestarter, hvis ulykken sker. Alarmcentralen kigger også med på hjertstarter.dk, og man kan derfor hurtigt fortælle førstehjælperne, om der en hjertestarter i nærheden, som kan anvendes, indtil ambulancen kommer.

Kontakt os her for mere information om køb af hjertestarter eller bestilling af kurser:

  Dit navn *

  Evt. firmanavn

  Din e-mail *

  Dit telefonnummer (hvis du vil ringes op)

  Din besked *

  Når du trykker “Send besked”, modtager vi din uforpligtende henvendelse. Derefter sender vi dig et tilbud og/eller svarer på dine spørgsmål, som du kan læse igennem, inden du beslutter dig endeligt for at bestille. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt og senest næstkommende hverdag.

  Se mere om godkendte førstehjælpsuddannelser i Danmark på Dansk Førstehjælpsråds hjemmeside: http://førstehjælpsråd.dk/foerstehjaelpsuddannelser/. Alle vores kurser kan ses her på kursusoversigten.