Køb en hjertestarter

(Excl. moms og levering - normal listepris kr. 12.474,-)
Gælder ved samtidig køb af et af vores 6- eller 12 timers førstehjælpskurser

HeartStart HS1 hjertestarter

Kr. 8.995,-


Når du køber et 6- eller 12 timers førstehjælpskursus hos os
tilbyder vi dig samtidig en HeartStart HS1 hjertestarter til kr. 8.995,- (normal listepris er kr. 12.474,-). Prisen er excl. moms og levering.

Når LÆR FØRSTEHJÆLP står for undervisningen, er det standard på alle kurser, at deltagerne lærer at anvende en hjertestarter – uden merpris. Det er vi én af de få kursusudbydere i Danmark, der tilbyder.

Hvad er en hjertestarter?

Hjertestarteren kaldes også en ‘AED’ (Automatisk Ekstern Defibrillator), og den er nem at anvende. Det er slet ikke som på film, hvor man ser to elektriske strygejern, der gnides mod hinanden, og en patient, der hopper højt op i luften.

I virkelighedens verden er hjertestarteren meget simpel at anvende. Du bliver guidet af en stemme, der på dansk fortæller dig, at du skal sætte to klistermærker på patientens brystkasse. Herefter undersøger hjertestarteren selv, om patienten har hjertestop. Og hvis hjertestarteren finder det nødvendigt, kan man ved tryk på en knap give et elektrisk stød for at sætte det stoppede hjerte i gang.

Og man kan ikke lave fejl! Hvis patienten ikke har hjertestop, vil hjertestarteren ikke kunne afgive et elektrisk stød. Alle kan anvende en hjertestarter – også uden forkundskaber. Derfor har vi hjertestarteren med i undervisningen på alle vores førstehjælpskurser.

Det anbefales i øvrigt, at man registrerer sin hjertestarter på hjertestarter.dk, så alle i nærområdet ved, hvor man kan låne en hjertestarter, hvis ulykken sker. Alarmcentralen kigger også med på hjertestarter.dk, og man kan derfor hurtigt fortælle førstehjælperne, om der en hjertestarter i nærheden, som kan anvendes, indtil ambulancen kommer.